Tervetuloa kotisivuilleni!

Hei

Olen Paloniemen Aila, Keskustan neljännen kauden kansanedustaja ja Jyväskylän kaupunginvaltuutettu vuodesta 1997. Vahvimmat osaamisalueeni ovat sosiaali- ja terveys-, sekä sivistys-, koulutus- ja kulttuuripolitiikka. Olen myös erittäin perehtynyt ulko- ja turvallisuus- sekä kehityspolitiikkaan.

Koko poliittisen urani ajan sydämelläni ovat olleet lapset, nuoret, perheet ja vanhukset. Heikoimmassa asemassa olevien auttaminen ja heidän äänensä tuominen kuuluviin on työni punainen lanka sekä omassa kunnassani, Suomessa ja maailmalla. Perheeseeni kuuluu kaksi upeaa poikaa, 18-vuotias iltatähteni Vili ja jo aikuinen poikani Lassi. Poikani ja hänen avovaimonsa Henna lisäsivät onnea elämääni tekemällä minusta mummon.

Olen kiitollinen ja onnellinen suloisella lapsenlapsella, Jalolla kasvaneesta perheestäni joka päivä. Jos poliitikon työstä vapaata jää, käyn teattereissa ja konserteissa, tapaan ystäviäni, luen ja kirjoitan. Olen huumorintajuinen, pitkäjänteinen ja aikansaapa työmyyrä. Paloniemen Aila kansanedustaja

Paloniemen Aila kansanedustaja

Ota yhteyttä:
Aila Paloniemi 050-511 3067
aila.paloniemi(at)eduskunta.fi

Popup Galleria

team1
team2
team3
team4
team5
team6
team7
team8
Back to Top