27.2.2018 Tiedote

Kansanedustaja Aila Paloniemi Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiön valtuuskunnan jäseneksi

Eduskunta on asettanut ensimmäisen Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiön (ITLA) valtuuskunnan. Jyväskyläläinen keskustan kansanedustaja Aila Paloniemi on nimetty valtuuskunnan jäseneksi.

Eduskunta juhlisti Suomen itsenäisyyden satavuotisuutta lasten hyvinvointia ja yhdenvertaista kehitystä tukevalla juhlapäätöksellä 5.12.2017. Juhlapäätöksen myötä eduskunta antoi suostumuksensa säätiön pääomittamiselle 50 miljoonalla eurolla ja osallistuu säätiön toiminnan kehittämiseen asettamalla säätiölle valtuuskunnan.

Valtuuskunnan lakisääteisenä tehtävänä on antaa vuosittain säätiön toiminnasta kertomus eduskunnan puhemiesneuvostolle.  Säätiön sääntöjen mukaisesti valtuuskunta seuraa, tukee ja edistää säätiön toimintaa. Lisäksi valtuuskunta mm. valitsee säätiön hallituksen jäsenet ja varajäsenet ja voi erottaa nämä kesken toimikauden. Säätiön sääntöjä voidaan muuttaa tai säätiö purkaa vain valtuuskunnan määräenemmistön sitä puoltaessa.

Lisätiedot: kansanedustaja Aila Paloniemi p. 050 511 3067Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Popup Galleria

team1
team2
team3
team4
team5
team6
team7
team8
Back to Top