13.4.2018 Tiedote

Keskustan Anttila, Kosonen ja Paloniemi: Kannatamme Jirka Hakalaa puoluesihteeriksi

Keskustan kansanedustajat Sirkka-Liisa Anttila Forssasta, Hanna Kosonen Savonlinnasta ja Aila Paloniemi Jyväskylästä kannattavat toiminnanjohtaja Jirka Hakalaa Keskustan puoluesihteeriksi.

-          Nyt Keskusta tarvitsee suorasanaista, aatteellista järjestöihmistä puoluesihteeriksi. Kannatan Jirka Hakalan valintaa, kertoo Sirkka-Liisa Anttila.

-          Jirka ymmärtää niin kenttätyön kuin puoluetoimistonkin arjen. Molemmat on tunnettava hyvin, jotta työhön voi tarttua heti täydellä teholla, korostaa Hanna Kosonen.

-          Keskustan toimintaan, viestintään ja järjestötyön johtamiseen tarvitaan nyt uutta, määrätietoista otetta. Sitä Jirka puoluesihteerinä toisi, sanoo Aila Paloniemi.

Keskusta valitsee puoluejohdon seuraavalle kaksivuotiskaudelle Sotkamon puoluekokouksessa kesäkuussa. Keskustan Keski-Pohjanmaan piirin toiminnanjohtaja Jirka Hakala ilmoitti ehdokkuudestaan puoluesihteeriksi 28.3. Aiemmin Hakala on toiminut mm. Keskustan poliittisena suunnittelijana puoluetoimistolla, Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajana ja Keskustanuorten toiminnanjohtajana Lapissa.

Lisätietoja:

Kansanedustajat
Sirkka-Liisa Anttila, 050 5113044

Hanna Kosonen, 040 717 1114

Aila Paloniemi, 050 511 3067

Puoluesihteeriksi pyrkivä Jirka Hakala, 0503880016

Popup Galleria

team1
team2
team3
team4
team5
team6
team7
team8
Back to Top