13.4.2018 Tiedote

Keskustan Anttila, Kosonen ja Paloniemi: Kannatamme Jirka Hakalaa puoluesihteeriksi

Keskustan kansanedustajat Sirkka-Liisa Anttila Forssasta, Hanna Kosonen Savonlinnasta ja Aila Paloniemi Jyväskylästä kannattavat toiminnanjohtaja Jirka Hakalaa Keskustan puoluesihteeriksi.

-          Nyt Keskusta tarvitsee suorasanaista, aatteellista järjestöihmistä puoluesihteeriksi. Kannatan Jirka Hakalan valintaa, kertoo Sirkka-Liisa Anttila.

-          Jirka ymmärtää niin kenttätyön kuin puoluetoimistonkin arjen. Molemmat on tunnettava hyvin, jotta työhön voi tarttua heti täydellä teholla, korostaa Hanna Kosonen.

-          Keskustan toimintaan, viestintään ja järjestötyön johtamiseen tarvitaan nyt uutta, määrätietoista otetta. Sitä Jirka puoluesihteerinä toisi, sanoo Aila Paloniemi.

Keskusta valitsee puoluejohdon seuraavalle kaksivuotiskaudelle Sotkamon puoluekokouksessa kesäkuussa. Keskustan Keski-Pohjanmaan piirin toiminnanjohtaja Jirka Hakala ilmoitti ehdokkuudestaan puoluesihteeriksi 28.3. Aiemmin Hakala on toiminut mm. Keskustan poliittisena suunnittelijana puoluetoimistolla, Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajana ja Keskustanuorten toiminnanjohtajana Lapissa.

Lisätietoja:

Kansanedustajat
Sirkka-Liisa Anttila, 050 5113044

Hanna Kosonen, 040 717 1114

Aila Paloniemi, 050 511 3067

Puoluesihteeriksi pyrkivä Jirka Hakala, 0503880016